WHOOPS
Magic & Madness Show

Kontakt: Whoops! Entertainment
Tel 1: 08-6120251
Tel 2: -
E-post: WHOOPS

Ett showpaket som ger dig en helkväll med underhållning. I detta unika koncept ingår en starter: där vi Whoopsare går runt och mingel-trollar eller arbetar med “walk-arounds”, t.ex. eld, jonglering och happening.

När gästerna satt sig till bords så finns vi där med vår Close-up magi. Trolleri på nära håll. Miraklen sker bokstavligen i knät på åskådarna! Lagom till kaffet dundrar en fyrtio minuter lång scenshow igångm med en blandning av stand-up, crazy magic och illusioner som aldrig skådats förut.

Kvällen avslutas med vår bar magic: mingelmagi vid baren.

Whoops trollar med gästernas drinkar, underkläder eller vad som behövs för att göra kvällen till en fulländad WHOOPS! upplevelse.

Detta koncept som vi är ensamna med lämpar sig bäst för större restauranger, folkparker, företagsfester och liknande.

Vi tillhandahåller all teknik samt reklammaterial runt showen. Fören lyckad helkväll engagerar vi oss tillsammans med er i förarbetet med upplägg och koncept.

“Mainstream is Not our Business”

Om man mixar charm, intensitet med humor och trolleri kanresultatet bara bli ett: en show med publikkontakt utöver det vanliga!

Repertoar:
Allt ifrån -60, -70, -80, -90, -00 med samma övertygelse. Ambitionen är party utan att ge avkall på den musikaliska kvaliteten. Kundens önskemål bestämmer den musikaliska inriktningen.

Whoops!


Våren 1997 träffades tre artister, Martin, Leif och Peter, alla med en mångfacetterad och gedigen bakgrund från showlivet. Det de alla hade gemensamt förutom magin var viljan att skapa något unikt och speciellt. Whoops är denna skapelse, ett företag med professionella artister, alla inriktade på show och underhållning. Förutom de inviduellashowerna finns också möjligheten att engagera hela Whoops. Allt för att skapa ett helhetskoncept med rätt atmosfär. Whoops har sammanlagt 53 års erfarenhet av underhållning. Whoops fungerar i alla sammanhang för alla arrangemang.


[annons]