TRUBADUBBEL

Kontakt: Björn Cárdenas
Tel 1: 018-463174
Tel 2: 0735-617945
Tel 2: 0706-061839 (Peter)
E-post: Klicka här

Film- & Ljudfiler:
» Mixade Låtar

Denna duo har varit verksam sedan 1995 och består av Björn Cárdenas och Peter Ekengren. Under årens lopp har vi framträtt i allt från kortare spelningar, så som dop, till 3-4 timmars spelningar vid pubar, företagsfester, bröllop, privata tillställningar m.m. Vi har både gått musikutbildning med sång/gitarr som huvudinstrument och har stor scenvana, samt håller en hög musikalisk kvalitet under våra framträdanden.

Dessa framträdanden karakteriseras av tvåstämmig sång med ackompanjemang av antingen två akustiska gitarrer eller en gitarr och perkussion (congas, shaker). Våran repertoar, som består av såväl äldre som nyare låtar, innefattar de flesta olika musikaliska genrerna: Visa, pop, rock, soul, jazz, latin, reggea, country och musikal. Är dans ett önskemål för Er tillställning så kan vi lätt utökas till en Kvartett med komplett banduppsättning (bas och trummor).

Vi använder oss inte av någon bestämd låtordning utan typen av framträdande och publiken bestämmer vår inriktning och låtval. Under ett standard framträdande brukar vi vanligtvis spela 3 x 45 min. Tillgång till CD-spelare finnes, vilket kan användes till bakgrunds musik under eventuella pauser (något som brukar uppskattas). Det är dock alltid kundens önskemål som står i centrum varför vi till fullo anpassar oss till rådande situation. Önskemål om speciella låtar försöker vi alltid tillgodose under förutsättning att det ligger inom ramen för gaget. Referenser kan fås vid kontakt per telefon.

För ett professionellt och glatt framträdande av hög musikalisk kvalitet är detta ett val för Er tillställning.


[annons]