The Jam Band

Kontakt: Henrik Lundberg
Tel 1: 070-5321186
Tel 2: -
E-post: Klicka här

Film- & Ljudfiler:
» Dancing Queen
» I Will Survive (YouTube)

The Jam Band är ett cover / show / partyband som underhåller all typ av publik vid alla typer av festligheter. Alla medlemmar i The Jam Band har över 10 års erfarenhet i musik- och underhållningsbranschen. De olika medlemmarna i bandet har, förutom hundratals egna bandkonstellationer, spelat med bla: Janne Schaffer, Svante Thuresson, Ola Magnell, Pugh Rogefeldt, Bernt Staaf, Turid, Bob Manning, Erika, Glenn Hughes, Red Fun (förband till Guns ‘n’ Roses på Stadion) m.m.

The Jam Bands kännetecken är en vid stilkännedom och känner sig hemma i de flesta stilar såsom: rock, disco, funk, soul, schlager, hårdrock, country & jazz.

Repertoar:
Ett urval: Im coming out , Its raining men, Hotstuff, I will survive, Long train running, Never let it go, Lyssna till ditt hjärta, Tusen & en natt, Ironic, Aquarius, I feel like a woman m.m.

Recensioner:
- “The Jam Band med sin fantastiska sångerska och sitt grymt svängiga band fick även den tröttaste gästen att dansa och tralla med i låtarna.” (mingel.se)

Företag:
The Jam Bands huvudsakliga sysselsättning består av att spela vid festliga tillfällen på uppdrag av olika företag. Vi anpassar oss gärna efter ert speciella festtema. Vi kan med musikens hjälp skapa en speciell stämning under kvällen eller köra en show med inriktning på 70tals-disco eller 80tals-rock.

Bröllop:
The Jam Band spelar ofta på bröllop och tar då hela ansvaret för de musikaliska inslagen. Vi spelar “er” låt i kyrkan, vi hjälper till vid mottagningen med pianobar eller trubadurspel. Vi underhåller era gäster hela natten med livemusik och DJ funktion i pauser osv, så att ni har så mycket musik ni vill - så länge ni vill!

Privatfest:
En fest blir alltid så mycket mer med levande musik. Vi är experter på att dra igång en euforisk partystämning med våra disco, schlager- & rockset. The Jam Band har en bred repertoar som anpassas till allt från 25- till 80-årsfester, studentskivor och jubileum av alla de slag.

The Jam Band

Hemsida: thejamband.se


[annons]