Stockholm Trio

Kontakt: Richard Hedlund
Tel 1: 070-8484400
Tel 2: -
E-post: Klicka här

Film- & Ljudfiler:
» Stockholm Trio - Medley

Stockholm Trio har en mångårig musikalisk erfarenhet med hundratals spelningar och andra engagemang i bagaget. Vi möter publiken (gästerna) vid företagets tillställning, den privata festen, på restaurangen, bröllopet, etc. med en bred repertoar och en otrolig spelglädje som garanterat smittar av sig. Länge.

Musik är kommunikation. Tajming och förmågan att läsa en publik kan vara helt avgörande för stämningen. Växla ner när en liten brudnäbb får dansa godnatt med brudgummen. Och ösa på när en vd till slut rockar fett så slipsen ryker. Ingen spelning är den andra lik.

Vår ledstjärna är flexibilitet. Vi skräddarsyr spelningen efter kundens önskemål och lokalens förutsättningar.

Vi är tre, men låter som fem. Minst. En omöjlig ekvation? Nej, inte om man som vi sjunger och spelar till egenproducerat komp med trummor och bas. Vi får ofta höra att vi har fantastiska röster.

För oss innebär flexibilitet också att kunna bygga ut vår trio med till exempel en duktig saxofonist. Eller till ett riktigt stort band med svenska toppmusiker. Vi kallar oss då för Stockholm Trio All Star Orchestra.

Men hur bandet än byggs är det en sak som är mycket väsentlig för oss: den personliga relationen med dig som kund. Att få vår musik att harmoniera med dina önskemål och tillställningens syfte.

Det kallar vi professionalism!


Stockholm Trio består av:

Linda Hedlund, sång:
Medverkade i melodifestivalen med den egna låten "You´re the best thing". Skriver mycket egen musik, dels själv men också med och åt andra artister som t.ex. Uno Svenningson och Friends. Älskar att stå på scen och sjunga!

Richard Hedlund, keyboard, sång, bandledare:
Har turnerat som kompmusiker bakom artister och figurerat i alla möjliga live sammanhang. Har skrivit och remixat musik åt bl.a. Jessica Folcker, Friends, Rebecca Facey och Markoolio.

Ole Breimo, gitarr, sång:
Har varit Eric Gadd´s gitarrist under många år samt komp- och studio- gitarrist åt andra artister. En trevlig norrman som förmodligen kan alla låtar som finns och säkert några till.

Repertoar:
Vi spelar en fantastisk blandning med hits från alla stora genrar. Då vi blandar både manlig och kvinnlig sång ger det oss möjlighet att täcka in allas favoriter. Vi anpassar vår repertoar utifrån den tillställning och de önskemål som Ni som kund har.

Hemsida: www.stockholmtrio.se


[annons]