Pocket Big Band

Kontakt: Hasse Olsson [facebook]
Tel 1: 070-3333191
Tel 2: -
E-post: Klicka här

Film- & Ljudfiler:
» Aint No Mountain ...
» Spinning Wheel
» September (YouTube)
» Signed Sealed (YouTube)
» We are Family (YouTube)

Gillar du storband så gillar du oss. Pocket Big Band är egentligen ett storband i pocketutgåva. Vi är alltså det lilla storbandet. Fast egentligen är det inte så litet eftersom vi ändå är 10 musikanter. Vi bjuder på pärlor av klassiska hits från Sinatra, Elvis, Ray Charles, Basie och Stevie Wonder med flera framfört med musikalisk glädje och spontanitet.

Pocket Big Band bildades därför att ett storband ibland är för stort och dyrt. Pocket Big Band kommer i en mer ekonomisk förpackning. Vi spelar storbandsarrangemang arrangerat/konverterat till 5 blås. Naturligtvis kan ju inte 5 blåsare låta lika fett som 13, men själva storbandskänslan går ändå inte att ta miste på. Som frontfigurer har vi ett antal rutinerade sångare sanna tolkare av de stora klassiska swing-, jazz-, soul -och bluespärlorna.

Vi har möjligheter att sy ihop en helkväll i flera set som börjar med klassiska hits ifrån 30-50 talen för att i sista set stegras upp till gamla rock & rollklassiker i ny tappning samt några soul-låtar ifrån 70-talet. Naturligtvis kan vi även bjuda på en kompakt timmes klassisk Las Vegas inspirerad show i t ex Sinatras eller Elvis anda. Hur mycket av oss ni vill uppleva beror naturligtvis på vad som passar evenemanget och publiken.

Pocket Big Band är formbara. Vi kan lägga upp en helkväll för ett bröllop, privat- och personalfest, pub kväll eller födelsedag lika väl som en kortare kompakt show till en festival, after beach, after ski eller kick-off.

Affisch 1: (jpg) » KLICKA HÄR

Affisch 2: (jpg) » KLICKA HÄR