Lovers Of Covers

Kontakt: Pierre Breidensjö [facebook]
Tel 1: 070-7156900
Tel 2: 08-6591330
E-post: boka@uns.nu

Film- & Ljudfiler:
» Studio - Mix
» Nessun Dorma
» Stockholm i mitt Hjärta
» Vilken Underbar Värld
» En kväll på Ålö (film)

Den här tubadur duon bildades på 90-talet i Stockholm och har med åren hunnit med det mesta vad gäller olika typer av trubadur framträdanden. Dem har en bred och omväxlande repertoar som når alla i publiken. Lovers Of Covers försöker alltid att, med alla till buds stående medel, se till att just er tillställning blir både lyckad & oförglömlig. Deras åtaganden spänner ifrån små privata fester ända upp till stora tillställningar åt företag och de har framträtt för såväl statsministrar & företagsledare som vanligt folk. Givetvis är de yrkesmusiker och arbetar med musik & underhållning på heltid.Ordinarie medlemmar i denna trubadur duo heter Pierre Breidensjö och Thomas Vikström och de är bosatta i Stockholm. Pierre har som kompositör skrivit låtar åt bl.a. Lotta Engberg, Jan Johansen, Nick Borgen, Kikki Danielsson samt medverkat i SVT’s Melodifestival. Pierre är även discjockey. Thomas har bland annat sjungit i musikalen Rock Of Ages, turnérar med bandet Therion samt i omgångar medverkat i Queen Symphonic Rhapsody tour.
» Affisch (A3)

Ett trubadur framträdande av Lovers Of Covers brukar vanligtvis innebära att de under en kväll spelar 2 liveset (2 x 45 min) efter en middag samt att Pierre är discjockey fram till festens avslutnig. Med detta upplägg slår man 2 flugor i en smäll till ett bra pris.

Repertoar:
Axplock ifrån de senaste 50 årens mest kända svenska och engelska låtar. Pop & rock, ballader, visor, musikaler m.m. Vi har ingen spikad låtordning som vi följer. Typen av gig / engagemang bestämmer vår inriktningen och vi gör vårt låtval med utgångspunkt ifrån de människor vi framträder för.

MUSIKTÄVLING
På begäran kan vi anordna en underhållande musiktävling. Beroende på antal gäster har vi några olika varianter som vi använder oss av. Vi kan, om så önskas, även ta med oss priser till vinnarna.