Little Big Fun

Kontakt: Jörgen Johansson
Tel 1: 0705-880884
Tel 2: -
E-post: jojje@bigfun.nu

Film- & Ljudfiler:
» Suspicious Minds

Little Big Fun är en del av coverbandet BIG FUN som startades våren 1997 av 3 st. rutinerade grabbar vars gemensamma nämnare bl.a. är glimten i ögat samt en stor portion erfarenhet från musik & nöjesbranschen. Framgångarna har varit många och redan ett år efter debuten var spelplanen så gott som full med flera framgångsrika spelningar b.l.a Computer 2000 med Mickael Rickfors - Vaxholms Hotell - Svensons Krog - Hudiksvalls Stadshotell - Engelen, och inte minst Skeppet i Visby, där vi för övrigt lyckades sätta kassarekord.

Vi har under åren byggt upp ett stort och brett kontaktnät med arrangörer och företag som vi regelbundet samarbetar med, vårat motto är att alltid ge 110% för att du som kund skall bli nöjd.

Du kan boka Little BigFun som Trubadurduo/Trio, Coverband eller DJ, och gemensamt för samtliga akter är kända svenska & Engelska hitlåtar ifrån -50, -60, -70, -80, -90, -00 framfört med spelglädje och högsta musikaliska kvalitet.

Ett framträdande brukar vanligtvis innebära att vi spelar 3 x 45 min. samt att vi ev. avslutar kvällen med Disco. Kundens önskemål kommer dock alltid i första hand och vi anpassar till fullo efter rådande omständigheter. Önskemål om speciella låtar försöker vi alltid tillgodose under förutsättning att det ligger inom ramen för gaget.

Repertoar: Axplock ifrån de senaste 50 årens mest kända svenska och engelska låtar. Pop/rock/soul.

Vi har ingen spikad låtordning som vi följer. Typen av gig / engagemang bestämmer vår inriktning och vi framför låtar med utgångspunkt ifrån de människor vi framträder för och ambitionen är givetvis party utan att ge avkall på den musikaliska kvaliteten.

Hemsida: www.bigfun.nu


[annons]