KGB Bar

Kontakt: KGB Bar & Restaurant [facebook]
Tel 1: 08-209155
Tel 2: -
E-post: KGB Bar

Välkommen till KGB Bar & Restaurant, en ryskinspirerad restaurang med nostalgisk inredning och en tydlig niché. Vill ni prova på något nytt så guidar vår personal er gärna till en helrysk afton med både mat och dryck. Självklart kan man på vår meny, även finna mer klassiska rätter och vårat dryckessortiment är handplockat från hela världen.

En trappa ner finner ni vår festvåning som man kan boka för mer privata tillställningar. Här kan man dessutom lyssna på liveband, flera gånger I veckan. På helgerna har vi olika arrangörer som bedriver klubb I källaren med Dj’s som spelar allt mellan himmel och jord.

Vill du ha din fest lite mera avskilt? Boka då både balkong och nedervåning. Perfekt för upp till 45 personer vid bordsservering eller upp till 100 personer med mingelbuffé.

Du kan ha egen DJ, eller så fixar vi musiken som passar tillfället. Även mindre uppträdanden fungerar väldigt bra. Säg till ifall du vill ha hjälp med att boka in någon artist, karaoke eller annan happening. Vi kan hjälpa till med det mesta.


[annons]