It Takes Two

- Kontaktuppgifter -
Tel 1: 0734-602111 (Mimmi)
Tel 2: 0731-812788 (Anders)
E-post: -

Film- & Ljudfiler:
» Sakta Vi Gå Genom Stan

» It Takes Two

» En Sång Om Frihet

» Det Vackraste Jag Vet

Duon Anders Lago & Mimmi Siegel
(även kända som "It Takes Two")

Vill man ha en riktigt erfaren svängig duo, med hundratals låtar på repertoaren allt från 50-tal-till nutid, härlig bra sång med sköna stämmor, stämning och både drag och känsla. Då ska man ringa Lago-Siegel.

Detta är en trubaduo med det där lilla extra. Avslappnat mellanssnack och små kul inslag för det lilla extra. Lite mera än “bara” någon som sitter i ett hörn och spelar alltså. Anders gitarrspel, duons stämsång och val av låtar passar det flesta! Perfekt för födelsedagsfesten, bröllop, personalfesten, kick-off eller puben.

Exempel på låtar - Ironic, Walking on sunshine, Sakta vi gå genom stan, Suspicious Minds, It takes Two, Himlen runt Hörnet, Son of a Preacher man, Hit me with your best shot, lite ABBA, Sven-Ingvars om man vill, Cornelis, samt ett antal svenska klassiker, schlagers, lite rock och även nyare som Oasis och U2.

Mimmi Siegel - har varit ute och spelat och sjungit hela sitt liv, jobbat både på Golden Hits och i TV-rutan, spelat i egen duo Mimmi & Han Där Till Höger samt olika coverband. Lättsam, glad och begåvad, kan på ett strålande sätt “läsa av” en publik för bästa upplägg. Men framför allt en fantastiskt sångerska!

Anders Lago - har tillsammans med Mimmi spelat för Kultur i Vården senaste åren, samt kompat artister som Lasse Berghagen och Loffe Carlsson. Nyss avslutat en sommar uppe på Fåfängan. Grym gitarrist och sångare, men framförallt musikalisk som få med en underbar kontakt med publiken.

Båda har flera år bakom sig som underhållare på både företagsfester och krogar. Tillsammans är dom “heta” och fantastiskt bra med sin stämsång, tamburin och gitarr!

Bokar man “Lago-Siegel” så får man ett trevligt och professionellt bemötande. En lyhörd duo med glatt humör.

Repertoar:
Spelar de bästa låtarna från följande genrer: Pop, Rock, Schlager och radiohits.

Hemsidor:
Mimmi Siegel / Anders Lago


[annons]