Höglunds Catering

Kontakt: Höglunds Catering
Tel 1: 018-100110
Tel 2: -
E-post: Klicka här

Vår meny är inte den längsta du sett. Men kanske den godaste. Och troligen den billigaste. Erfarenheten har lärt oss vilka cateringrätter som uppskattas mest. Genom att koncentrera oss just på dem kan vi hålla en mycket hög och jämn kvalitet.

All vår mat lagas av färska fina råvaror istället för dyra halvfabrikat. Vi har goda kontakter med leverantörer som ger oss bra priser och vi har låga kostnader för lokaler och personal. Därför kan vi kombinera hög kvalitet och generösa portioner med en prisnivå du inte trodde var möjlig.

HYR BORDSSERVICE
Tallrik, vinglas och bestick inklusive disk. Vi har det mesta inom porslin, glas, ljusstakar, kaffegods, m.m. Allt för en lyckad fest!

Beställnings- och leveransvillkor
Minsta beställning är 15 portioner. Vi är tacksamma om du beställer några dagar i förväg. För större arrangemang vill vi helst ha ytterligare tid på oss, men visst gör vi vårt bästa även om du skulle vara ute i sista minuten. Leverans inom Uppsala 300kr. Utanför stadsgränsen tillkommer 75kr/mil. Leverans Sigtuna/Knivstabygden 500:-, minsta beställning 20 personer.

Hemsida: www.hoglundscatering.se


[annons]