Hits ‘R’ Us

Kontakt: David Svensson
Tel 1: 070-9181101
Tel 2: -
E-post: davidhitsrus@hotmail.com

Film- & Ljudfiler:
» Hits ‘R’ Us - Medley
» Brown Eyed Girl

Hits ‘R’ Us är en partyduo med rötterna i småländska Tingsryd, som ligger söder om Växjö. Ena halvan av oss bor dock numer i Halmstad. Vi har tidigare figurerat i diverse coverband under många år och även arbetat som musiklärare i Tingsryds kommun.

Samarbetet började som en akustisk duo men har numera nästan helt gått över till det “elektriska”. Vi spelar gärna gamla klassiker blandat med moderna hits som går hem vid alla tänkbara & otänkbara festliga tillfällen. Detta har vi gjort sedan början på 90-talet och där igenom blivit ett rutinerat och samspelt “team”.

Sättningen två el-gitarrer och sång/stämsång tillsammans med våra realistiskt inspelade bakgrunder gör att vi inte låter som vilket 5-manna liveband som helst, UTAN BÄTTRE ... ;-)

Hits ‘R’ Us har bl.a. framträtt på discotek, privatfester, kryssningar, firmafester, after-beach & restauranger. D.v.s. överallt där det luktar PARTY!

Repertoar:
Välkända klassiker ifrån 60/70/80/90/00-talet. Repertoaren är under ständig uppdatering. Vi vill ha ett brett och högklassigt urval av melodier utan sega “utfyllnadslåtar”.

Hits R Us

Hemsida: www.hitsrus.se


[annons]