Dj Perra

Kontakt: Per Löjdström
Tel 1: 021-141282
Tel 2: 070-6454126
E-post: djperra@uns.nu

Dj Perra heter Per Löjdström och har spelat som discjockey under ett stort antal år, vanligtvis på pubar, bröllop, fester, kalas och företagsevent.

Musiken:
Spelar från 50-tal till dagens musik. Schlager, Dansband, Rock ‘n’ Roll, Rock, Pop, Disco, Evergreens, Gammaldans och Bröllopsvalser.

Bröllop:
Dj Perra spelar på många bröllop och medverkar på flera bröllopsmässor. Det är en stor ära att få spela på ett bröllop. Har personligt möte med brudparen innan bröllopet, för genomgång av kvällen och musikönskemålen. Har trådlös mikrofon till toastmastern under middagen. Det är viktigt att alla gäster kan höra alla tal under middagen.

Karaoke:
Jobbar som karaokevärd och musikvärd på pubar. Vill du höja stämningen på festen, boka även karaoke när du bokar Dj Perra.

Övrigt:
Hyr ut ljudanläggningar under företagsnamnet Norbergs radio och elektronikkonsult. Ansvarar för ljudet på idrottstävlingar som Engelbrektsloppet och till olika nöjesarrangemang. Har under många år jobbat på musikresturangen Village i Västerås. Har bl.a. varit ljudtekniker.

Dj Perra Disckjockey

Hemsida: www.djperra.com


[annons]