DELGADO

Kontakt: Lars Rapp
Tel 1: 073-6594117
Tel 2: 076-3050813

E-post: magi@duodelgado.se

Film- & Ljudfiler:
» Filmklipp (på VIMEO)

Delgado har tillägnat sig sin kompetens som trollkarl under 50 år. Han behärskar alla former av trolleri och är speciallist inom close-up och scentrolleri. Hans uppträdanden präglas av humor, elegans, fantasi, god stil och publikmedverkan. Tack vare sin gedigna erfarenhet kan han trolla fram program för de flesta tillfällen.

Familjeshowen
Delgado underhåller humoristiskt med klassiska trick i egen tappning i 40-45 minuter. Roliga trick med mycket situationshumor och publikmedverkan utlovas. Den passar bra på sommarfester, pensionärsträffar, fritidsgårds-, jul-, familjefester och liknande. På varuhus brukar Delgado korta av showen och dessutom vandra omkring och småtrolla, samt skulptera ballongfigurer som ges till barnen.

Stand-up showen
Delgado i sitt esse lägger in överväxeln genom verbala vitsar och associationer (hela tiden över bältet). Ofta slutar han med paradnumren “de kinesiska ringarna” och som extranummer det farliga “rakbladsmysteriet”. Showen tar normalt 50 minuter, men kan anpassas till mellan 10 och 60 minuter. Den är visuell, men utan stora apparater och vänder sig till vuxen publik på fester och nöjestillställningar. Ibland kombineras den med close-up t.ex. efter stand-up-showen eller till välkomstdrinken.

Close-up
Close-up är en underhållningsform, som försiggår mitt framför näsan på häpna åskådare. I och med att åskådarna sitter nära och det (ot)roliga ofta händer i deras händer reagerar de särskilt starkt. Varning! Risk för många tappade hakor. Micromagin lämpar sig bäst för grupper upp till 30 personer samtidigt. Inga utrymmeskrav ställs, därför kan formen presenteras i mässmontrar, vid jippon i banklokaler, köpmannavaruhus och i liknande lokaler där en flexibel mingelunderhållning behövs.

Omdömen
Delgado presenterar program av hög kvalitet vilket följande prislista och beröm vittnar om:

- Svensk mästare i trolleri 1967
- Nordisk Mästare i manipulation 1968
- Nordiska Mästerskapet i Trolleri, 3:e plats i close-up, 1973
- TV- mästerskapet i trolleri, 3:e plats 1981
- Världsmästerskapet i trolleri, Amsterdam 1970 och Madrid, 1985

Close-up på Grythyttans Gästgivaregård
- “Det där var ju succé.” / Carl-Jan Grankvist

Superb Show - Personalfest i Helsingborg
“Vi på Royal Casino tackar för en mycket rolig show. Vi kan rekommendera att ta in Delgado för en lyckad tillställning. Tack så mycket Delgado!”
- Magnus / Gula Sidorna

Hemsida: www.duodelgado.se


[annons]