Daniel Kane

Kontakt: Daniel Kane [facebook]
Telefon: 070-5623392
Se även: [twitter]

E-post: info@danielkane.net

Film- & Ljudfiler:
» Promotionvideo (YouTube)
» Close-up magic (YouTube)
» Flying linking rings (YouTube)


Trollkarl & Magiker - Daniel Kane - Proffs På Företagsevent

Daniel Kane är en magiker & entertainer av en ny generation som har cementerat sin plats på den svenska magiscenen. Han är finalist i Tv4as Talang och bokad av världens främsta företag som Apple - IKEA - Ericsson - Astra Zeneca med flera. Daniel bjuder på förstklassig magisk underhållning med en personlig touch kombinerat med magi, humor och publikmedverkan.

Han har gjort allt från sina egna turnèer med sina shower Impossible och Elements samt julshower på Casino Cosmopol i Göteborg, Hotel Tylösand, Högfjällshotellet, kört shower på kryssningsfartyg, stått på samma scen som Di-Leva, E-type och Alcazar samt uppträtt för några av Skandinaviens största företag. Två år i rad har han även medverkat på Victoriadagarna på Öland och uppträtt för samtliga vipgäster.

Daniels unika fantasyinspirerade fågelakt där han magiskt och visuellt trollar fram 8-10 duvor ur eld och rök med en final där en av världens största papegojor dyker upp ur tomma intet är exempelvis perfekt till galamiddagen eller som ett kortare inslag i en show med andra akter.

Han kan även skräddarsy shower efter behov till specialevent där vd eller företagets senaste produkt ska trollas fram, exempelvis en bil. Enbart fantasin sätter gränserna.

Daniel är perfekt till mässan, vid produktlanseringar, kick-offen, konferensen och han kan köra sina shower mitt i publiken (mingelmagi) eller från en scen (scenshow/illusionsshow).
Han bokas som trollkarl Stockholm till event eller trollkarl Göteborg samt övriga delar av Sverige till olika företagsevent.


Vad tycker Talangjuryn om Daniel ...

Alexander Bard - Jurymedlem Tv4as Talang
Jag gillar inte ens magi men du tar magin in i 2000-talet. Jag tycker det här är skitbra!
---------
LaGaylia Frazier - Jurymedlem Tv4as Talang
Wooooooow, det var helt fantastiskt!
---------
David Batra - Jurymedlem Tv4as Talang
Det här var riktigt riktigt bra!

Daniel Kane Trollkarl Magiker Sweden Sverige

Hemsida: www.danielkane.se


[annons]