CALLISTO

Kontakt: Callisto
Tel 1: 0739-061854
Tel 2: -
E-post: Klicka här

Film- & Ljudfiler:

» Filmklipp 1 (YouTube)
» Filmklipp 2 (YouTube)

Callisto är en av Sveriges mest eftertraktade lärare och artister inom orientaliska danser med uppdrag nära och fjärran. Hittills har hon setts på scener från Finland till USA, och hon reser mycket för att undervisa runt om i Sverige och utomlands. Hon arbetar med tribal-stilar (ATS, fusion), gothic/dark fusion och klassisk egyptisk stil.

Show
Callisto uppträder på olika tillställningar, som till exempel festivaler, klubbscener, kulturarrangemang, bröllop, födelsedagar och kund/personaljippon. Välj mellan en spännande gruppdans i American Tribal Style (ATS), effektfull och avancerad tribal fusion, mörk och dramatisk gothic bellydance, eller klassisk orientalisk dans. En och samma show kan givetvis ha inslag från flera av stilarna. Utifrån arrangemangets art, publik och arrangörens önskemål skräddarsys en effektfull show just för varje enskilt tillfälle. Callisto är mycket förtjust i att dansa med redskap, och då gärna svärd, dolkar eller sai. Slöja tillhör också favoriterna, fast helst i mörkare tappning inom gothic-genren, och för den större scenen kunde ett nummer innehållande Isis-vingar bli ett pampigt tillskott.

Workshops
Callistos workshops har blivit populära runt om i Europa, och hon har också inviterats att undervisa i USA. Workshops ges i alla ovan nämnda stilar, och kan innefatta grunderna, koreografi, redskap eller ren teknikputsning. Kontakta Callisto för förslag på upplägg och prisbild. Ett populärt inslag på möhippor, kick-off, kunddagar eller inspirationsdagar är att boka in en magdansös som undervisar hela gänget i orientalisk dans eller American Tribal Style.

Kurser
Callisto undervisar regelbundet för Studieförbundet Vuxenskolan i Göteborg. Kursinfo på hemsidan. Kurser kan också utformas efter önskemål från kund. Minikurser anordnas också på förfrågan även utanför Göteborg.


[annons]