Annorlunda Catering

Kontakt: Annorlunda Catering [facebook]
Tel 1: 08-6613764
Tel 2: -
E-post: Klicka här

Namnet säger ganska mycket, även om vi inte är fullt så annorlunda som för 30 år sedan när vi startade vår verksamhet. Däremot har vi förfinat vårt koncept ytterligare och arbetar hela tiden för att bli bättre. Vår långa erfarenhet av cateringbranschen gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning. Listan över födelsedagar, firmafester, invigningar, dop, grillfester, tältpartaj, flotta bjudningar, trädgårdskalas, galamiddagar och julfester kan göras väldigt lång. Och på så sätt är vi kanske annorlunda.

Köket är navet i vår verksamhet. Våra kockar och kallskänkor är vi särskilt stolta över eftersom de tillagar all vår mat med en sådan känsla och noggrannhet. Deras sinne för smak gör din fest oförglömlig.

Vi på Annorlunda Catering är inte specialiserade på en typ av fest eller arrangemang. Vi har kapaciteten och kunskapen att hantera både stora galor och mindre kalas. Man kanske kan säga att vi kan dubbelt så mycket som många andra!

Hos oss får du precis så mycket hjälp du behöver. Oavsett om det är en liten bjudning, en större fest, om du bara vill beställa mat eller få hjälp med hela konceptet. Våra festfixare och eventavdelning bistår med det som behövs och kommer gärna med kreativa idéer för inramningen av festen. Vårt kontaktnät är svårslaget!

Kvalitén är något vi arbetar med varje dag eftersom målet är att ständigt förbättra oss. Vi hoppas att det är därför så många av våra kunder kommer tillbaka till oss. Vi vill att din fest ska bli så lyckad som du hoppas på, inte bara genom vår mat utan även genom vår personal och arrangemanget i sin helhet. Vår dörr står alltid öppen, välkommen in!

Hemsida: vidare till annorlunda.se - Festlokaler


[annons]